Ziołowy dip do warzyw

Dip jogurtowy z natką pietruszki, szczypiorkiem i ziołami - do grillowanych warzyw lub szaszłyków idealny! Szybki w przygotowaniu - tylko 4 składniki, dwie minuty i gotowe!


Składniki:
6 łyżek gęstego jogurtu naturalnego,
łyżka posiekanego szczypiorku,
łyżka posiekanej natki pietruszki,

Przygotowanie:
Do jogurtu dodajemy przyprawę oraz natkę pietruszki i szczypiorek. Mieszamy.


Komentarze

  1. Czym mogę zastąpić Vegete? nie ukrywam, że nie jestem fanką vegety a mega mi pasuje ten dip do mięska z grilla :)
    Kluskowy Garnek. Zapraszam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ta Vegeta Natury ma bardzo fajny skład także polecam.
      Jeśli jednak chcesz zastąpić to proponuję susony koperek, szczytę soli, pieprz, suszona natka pietruszki, suszona bazylia ☺

      Usuń

Prześlij komentarz