Szybka, łatwa przystawka na każdą okazję - święta, Sylwester, imprezy rodzinne i ze znajomymi.
Składniki:
100 g plastrów łososia wędzonego,
półbagietka,
200 g serka śmietankowego kanapkowego,
2 łyżki śmietany 18%,
pęczek szczypiorku,
sól, pieprz,
koperek do dekoracji
Przygotowanie:
Szczypiorek drobno siekamy. Dodajemy do serka wraz ze śmietaną. Doprawiamy szczyptą soli oraz pieprzem.
Bagietkę kroimy w ok 1,5 - 2 cm kromki. Wykładamy serek, na który kładziemy kawałki łososia wraz z koperkiem.
Składniki:
100 g plastrów łososia wędzonego,
półbagietka,
200 g serka śmietankowego kanapkowego,
2 łyżki śmietany 18%,
pęczek szczypiorku,
sól, pieprz,
koperek do dekoracji
Przygotowanie:
Szczypiorek drobno siekamy. Dodajemy do serka wraz ze śmietaną. Doprawiamy szczyptą soli oraz pieprzem.
Bagietkę kroimy w ok 1,5 - 2 cm kromki. Wykładamy serek, na który kładziemy kawałki łososia wraz z koperkiem.
Komentarze
Prześlij komentarz