Pasta kanapkowa ze śledziem w pomidorach

Szybka i łatwa pasta na kanapkę z jajkiem, śledziem w sosie pomidorowym, ogórkiem małosolnym oraz cebulą.

Składniki:
śledź w pomidorach - 1 opakowanie,
4 duże jajka,
1/3 dużej cebuli,
duży ogórek małosolny,
sól, pieprz

Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo. Kroimy w kostkę.
Śledzia rozdrabniamy.
Cebulę oraz ogórka kroimy w małą kosteczkę.
Wszystkie składniki razem mieszamy.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Komentarze

Kurczak w sosie słodko - kwaśnym

Najlepsze ciasto z jabłkami

Zobacz także:

Deser bueno

Kociołek węgierski z pulpetami

Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i ogórkiem

Ciasto krówka na biszkopcie

Ciasto popapraniec