Awokado ze szpinakiem oraz truskawkami, a całość posypana delikatnie czarnuszką, która nadaje charakteru całej sałatce.
Składniki:
3 duże garści szpinaku baby,
1 dojrzałe awokado,
8 dużych truskawek,
łyżeczka czarnuszki
Przygotowanie:
Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę, wyjmujemy miąższ i kroimy w kostkę.
Z truskawek usuwamy szypułki, kroimy na pół lub na ćwiartki.
Wszystkie składniki mieszamy razem i posypujemy czarnuszką.
Składniki:
3 duże garści szpinaku baby,
1 dojrzałe awokado,
8 dużych truskawek,
łyżeczka czarnuszki
Przygotowanie:
Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę, wyjmujemy miąższ i kroimy w kostkę.
Z truskawek usuwamy szypułki, kroimy na pół lub na ćwiartki.
Wszystkie składniki mieszamy razem i posypujemy czarnuszką.
Komentarze
Prześlij komentarz