Długo zbierałam się z jego zrobieniem, chociaż jest bardzo łatwy i szybki w przygotowaniu. Ale w końcu jest! Świetnie prezentuje się w mojej nowej karafce, a smakuje jeszcze lepiej. Na spotkania z kumpelkami w sam raz!
Składniki:
puszka krówki - masy kajmakowej,
250-300 ml wódki.
Przygotowanie:
Powyższe składniki łączymy ze sobą z pomocą miksera.
Konsystencja jest lekko gęsta - jak na likier przystało;)
Składniki:
puszka krówki - masy kajmakowej,
250-300 ml wódki.
Przygotowanie:
Powyższe składniki łączymy ze sobą z pomocą miksera.
Konsystencja jest lekko gęsta - jak na likier przystało;)
Mój ulubiony smak likieru :-)
OdpowiedzUsuńfajnie wygląda, co prawda wypić bym nie wypiła, ale do polania lodów musi być pycha :)
OdpowiedzUsuń