Jajecznica nie tylko na weekendowe śniadanie - narzeczony zrobił dziś taką na obiad!
Dzięki papryce jest słodka i bardzo aromatyczna.
Składniki:
duża czerwona papryka,
4 jajka,
kawałek kiełbasy
sól, pieprz do smaku.
Przygotowanie:
Paprykę kroimy w paski, kiełbasę w plastry. Podsmażamy.
Dodajemy jajka, szczyptę soli i pieprzu.
Smażymy do ścięcia się jajek (wg upodobań mniej lub bardziej).
Dzięki papryce jest słodka i bardzo aromatyczna.
Składniki:
duża czerwona papryka,
4 jajka,
kawałek kiełbasy
sól, pieprz do smaku.
Przygotowanie:
Paprykę kroimy w paski, kiełbasę w plastry. Podsmażamy.
Dodajemy jajka, szczyptę soli i pieprzu.
Smażymy do ścięcia się jajek (wg upodobań mniej lub bardziej).
Komentarze
Prześlij komentarz