Najprostszy, najszybszy pomysł na kawę mrożoną. Tego lata idealnym dodatkiem do czytanej książki jest właśnie ona. Nic dodać nic ująć.
kawa espresso
łyżeczka cukru (opcjonalnie)
100 ml mleka zimnego
kostki lodu
Do zimnej kawy espresso wlewamy mleko i cukier. Mieszamy. Wrzucamy kostki lodu. Delektujemy się smakiem.
Składniki:
kawa espresso
łyżeczka cukru (opcjonalnie)
100 ml mleka zimnego
kostki lodu
Przygotowanie:
Do zimnej kawy espresso wlewamy mleko i cukier. Mieszamy. Wrzucamy kostki lodu. Delektujemy się smakiem.
Ooo tak, nic dodać, nic ująć. Napój idealny.
OdpowiedzUsuńFajnie byłoby, gdyby kostki losu były zrobione z kawy :)
OdpowiedzUsuńA widziałam też takie opcje, ale ich nie testowałam:)
Usuńszybko i pysznie.
OdpowiedzUsuńlubię takie kawowe ekspresje.
najlepsza:)
OdpowiedzUsuń