Jajka faszerowane łososiem

 Jajka faszerowane łososiem, serkiem śmietankowym, koperkiem - pyszna i łatwa przekąska.


Składniki:

4 jajka,

50 g wędzonego łososia,

duża łyżka serka kanapkowego śmietankowego,

łyżka posiekanego koperku

sól, pieprz

oliwki do dekoracji


Przygotowanie:

Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na pół, wyjmujemy żółta.

Łososia siekamy bardzo drobno, dodajemy do żółtka wraz z serkiem, koperkiem, szczyptą soli oraz pieprzu. Mieszamy. 

Farsz nakładamy do białek jajek, dekorujemy kawałkami oliwek, koperku, łososia.

Komentarze

Prześlij komentarz

Kurczak w sosie słodko - kwaśnym

Najlepsze ciasto z jabłkami

Zobacz także:

Deser bueno

Kociołek węgierski z pulpetami

Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i ogórkiem

Ciasto krówka na biszkopcie

Ciasto popapraniec