Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto Barilla Genovese, serem burrata, świeżymi słodkimi pomidorami i listkami bazylii.
Ten prosty przepis sprawdzi się jako szybkie i pyszne śniadanie, ale także jako przekąska na impezie!
Filmik z przygotowania zobaczysz na moim koncie na:
INSTGRAMIE
oraz TIK-TOKu
[reklama, współpraca reklamowa]
Składniki:
pół bagietki,
4 łyżeczki pesto Barilla Genovese,
pół sera burrata,
kilka małych pomidorów,
kilka listków bazylii,
oliwa lub łyżeczka masła
Przygotowanie:
Bagietkę kroimy na pół,
Na rozgrzanej patelni z oliwą lub masłem podgrzewamy chwilę wewnętrzną stroną, aż się rozumieni i będzie lekko chrupiąca.
Smarujemy pesto Barilla Genovese, układamy delikatny ser burrata, przekrojone na pół pomidorki oraz listki świeżej bazylii.
Smacznego!



Komentarze
Prześlij komentarz