15 kwietnia 2012

Weekendowe śniadanko

Bez zbędnego gadania dzisiaj prezentuję Wam dzisiaj parówkę nadzianą serem.

Składniki:

2 parówki
2 plastry sera
mały pomidor

Przygotowanie:

Parówki nacinamy, ale uważamy, żeby nie przeciąć. Ser kroimy w cienkie paski i wkładamy do parówki.
Na małym ogniu podsmażamy pod przykrywką parówki, aż roztopi się ser.
Możemy też zrobić to w mikrofali, ale smak nie będzie ten sam.
Podajemy z pomidorem.

Smacznego:)





Przepis w ramach akcji:


8 komentarzy:

  1. Lubię takie połączenie smaków!

    OdpowiedzUsuń
  2. Lena mam małą sugestię: wprowadź archiwum i opcję wyszukaj, na pewno ułatwią poruszanie się po Twoim blogu. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Archiwum już jest na dol, ale dodałam opcję "szukaj". :D

      Usuń
  3. Dziana ta parówka, i to konkretnie! :D

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...