Składniki:
2 jajka
100 g sera żółtego
1 pomidor
1 ogórek kiszony
5 rzodkiewek
8cm. por
sól, pieprz do smaku.
Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo.
Jajka kroimy w kostkę, a ser żółty ścieramy na tartce na grubych oczkach.
Pomidora kroimy na 16., ogórka w kostkę, pora i rzodkiewki w półplasterki. Wszystkie składniki mieszamy razem, doprawiamy solą i pieprzem.
2 jajka
100 g sera żółtego
1 pomidor
1 ogórek kiszony
5 rzodkiewek
8cm. por
sól, pieprz do smaku.
Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo.
Jajka kroimy w kostkę, a ser żółty ścieramy na tartce na grubych oczkach.
Pomidora kroimy na 16., ogórka w kostkę, pora i rzodkiewki w półplasterki. Wszystkie składniki mieszamy razem, doprawiamy solą i pieprzem.
Komentarze
Prześlij komentarz