Składniki:
ciasto na naleśniki: TUTAJ
Farsz:
500 g mięsa mielonego,
mały por,
czerwona papryczka,
mały przecier pomidorowy,
sól, pieprz.
Przygotowanie:
Ciasto, przepis TUTAJ - nie dodajemy cukru i cukru waniliowego!
Farsz:
Por kroimy w drobną kostkę. Podsmażamy z mięsem, doprawiamy papryczką, solą, pieprzem, na sam koniec dodajemy przecier pomidorowy.
ciasto na naleśniki: TUTAJ
Farsz:
500 g mięsa mielonego,
mały por,
czerwona papryczka,
mały przecier pomidorowy,
sól, pieprz.
Przygotowanie:
Ciasto, przepis TUTAJ - nie dodajemy cukru i cukru waniliowego!
Farsz:
Por kroimy w drobną kostkę. Podsmażamy z mięsem, doprawiamy papryczką, solą, pieprzem, na sam koniec dodajemy przecier pomidorowy.
ja wolę naleśniki na słodko :D choociaż, kiedyś jadłam z parówką i też były smaczne
OdpowiedzUsuńPyszne :)
OdpowiedzUsuń