Naleśniki z mięsem

Składniki:
ciasto na naleśniki: TUTAJ

Farsz:
500 g mięsa mielonego,
mały por,
czerwona papryczka,
mały przecier pomidorowy,
sól, pieprz.

Przygotowanie:
Ciasto, przepis TUTAJ - nie dodajemy cukru i cukru waniliowego!

Farsz:
Por kroimy w drobną kostkę. Podsmażamy z mięsem, doprawiamy papryczką, solą, pieprzem, na sam koniec dodajemy przecier pomidorowy.





Komentarze

  1. ja wolę naleśniki na słodko :D choociaż, kiedyś jadłam z parówką i też były smaczne

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Kurczak w sosie słodko - kwaśnym

Najlepsze ciasto z jabłkami

Zobacz także:

Deser bueno

Kociołek węgierski z pulpetami

Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i ogórkiem

Ciasto krówka na biszkopcie

Ciasto popapraniec