Jajecznica z pieczarkami

Składniki:
5 jajek,
1 i 1/2 dużej cebuli,
4 duże pieczarki,
sól, pieprz,
50g masła

Przygotowanie:
Cebulę i pieczarki obieramy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, pieczarki w plastry.
Podsmażamy około 7-10 minut na maśle.
Wbijamy jajka, podsmażamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.


Komentarze

  1. wstyd mi ale nigdy nie jadłam jajecznicy z pieczarkami i chć nie jadłam to doskonale umiem odtworzyć ten smak :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Kurczak w sosie słodko - kwaśnym

Najlepsze ciasto z jabłkami

Zobacz także:

Deser bueno

Kociołek węgierski z pulpetami

Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i ogórkiem

Ciasto krówka na biszkopcie

Ciasto popapraniec