Kawa miodowo - pomarańczowa Pobierz link Facebook Twitter Pinterest E-mail Inne aplikacje Otartą skórkę z pomarańczy (łyżeczka) należy sparzyć i odsączyć z wody. Kawę przygotowujemy jak zazwyczaj ( u mnie dwie łyżeczki i 3/4 szklanki wody). Dodajemy miód, mieszamy. Wykładamy spienione mleko i posypujemy skórką z pomarańczy. Komentarze Klaudia Cebula9 marca 2016 21:05nigdy nie piłam kawy z miodem :) czy to dziwne? :D OdpowiedzUsuńOdpowiedziLena10 marca 2016 18:27ja pierwszy raz piłam z miodem i chociaż zazwyczaj nie słodzę, to z miodem smakuje całkiem nieźle :)UsuńOdpowiedziOdpowiedzOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej... Prześlij komentarz
nigdy nie piłam kawy z miodem :) czy to dziwne? :D
OdpowiedzUsuńja pierwszy raz piłam z miodem i chociaż zazwyczaj nie słodzę, to z miodem smakuje całkiem nieźle :)
Usuń