Dip jogurtowy z natką pietruszki, szczypiorkiem i ziołami - do grillowanych warzyw lub szaszłyków idealny! Szybki w przygotowaniu - tylko 4 składniki, dwie minuty i gotowe!
Składniki:
6 łyżek gęstego jogurtu naturalnego,
łyżka posiekanego szczypiorku,
łyżka posiekanej natki pietruszki,
łyżeczka przyprawy Vegeta Natur do sałatek i dipów
Przygotowanie:
Do jogurtu dodajemy przyprawę oraz natkę pietruszki i szczypiorek. Mieszamy.
Czym mogę zastąpić Vegete? nie ukrywam, że nie jestem fanką vegety a mega mi pasuje ten dip do mięska z grilla :)
OdpowiedzUsuńKluskowy Garnek. Zapraszam
Ta Vegeta Natury ma bardzo fajny skład także polecam.
UsuńJeśli jednak chcesz zastąpić to proponuję susony koperek, szczytę soli, pieprz, suszona natka pietruszki, suszona bazylia ☺