Pierogi na święta (bardzo miękkie ciasto) Pobierz link Facebook Twitter Pinterest E-mail Inne aplikacje Aby ciasto na pierogi było miękkie należy na około 1 kg mąki dodać ok 100 ml oleju. Na zdjęciu pierogi z farszem z ziemniaków, cebuli, białego sera,(boczek dodałam w wersji poza świątecznej:)) ... tu jeszcze w stanie surowym;P Zobacz przepis TUTAJ Komentarze www.natalia-i-jej-świat.pl14 grudnia 2012 09:46No pacz ja mam inny sposób daję bardzo ciepłą wodę i wtedy ciasto jest mięciutkie i bardzo elastyczne :)OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzMysza16 grudnia 2012 17:51Dziękuje za dodanie przepisu do akcji Wigilia. Nie mogę go jednak zaakceptować. Twoje pierożki nie są postne z uwagi na dodatek boczku. Pozdrawiam.OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej... Prześlij komentarz
No pacz ja mam inny sposób daję bardzo ciepłą wodę i wtedy ciasto jest mięciutkie i bardzo elastyczne :)
OdpowiedzUsuńDziękuje za dodanie przepisu do akcji Wigilia. Nie mogę go jednak zaakceptować. Twoje pierożki nie są postne z uwagi na dodatek boczku. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuń